eta canada idealVeel mensen denken dat een eTA Canada alleen aangevraagd en betaald kan worden door dit elektronische reisdocument te betalen met een creditcard, maar dit is niet helemaal het geval. Vraagt u uw elektronische reistoestemming van de overheid van Canada aan via deze website, dan kunt u de lage kosten van dit reisdocument namelijk ook betalen door gebruik te maken van iDEAL. Wat iDEAL precies is en hoe u de kosten van uw eTA betaalt door middel van deze betaalmogelijkheid, leest u op deze pagina.

eTA iDEAL: wat is dat?

iDEAL is een online betaalmethode die u kunt gebruiken om uw eTA te bekostigen. Het betreft een veilige betaalomgeving die door uw eigen bank ontwikkeld is en u via uw eigen bank de mogelijkheid geeft om online producten en/of diensten te kopen. Of u nu een bankpas heeft van de ING, de Rabobank of een andere bank in ons land: u kunt altijd gebruik maken van eTA en iDEAL om de kosten van uw elektronische reisdocument te betalen. En omdat het betalen van uw eTA via iDEAL altijd volledig veilig gebeurt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bankgegevens op straat komen te liggen.

eTA betalen met iDEAL: hoe werkt het?

Het betalen van de kosten voor uw Canada eTA door middel van iDEAL is erg eenvoudig. Wilt u de kosten van uw elektronische reisdocument op deze manier betalen, dan volgt u simpelweg de volgende stappen:

Ga naar de onderstaande website. Hier kunt u uw eTa met iDeal betalen.

eta ideal canada

 

Deze methode is wel iets duurder als met een Creditcard. Echter de gehele eTa aanvraag is in het Nederlands en u kunt met iDeal betalen. Wanneer u voor 20.00 aanvraagt met iDeal wordt de eTa aanvraag nog diezelfde dag verwerkt.

Krijgt u een bevestiging in uw mail, dan is het betalen van uw reisdocument door middel van eTA iDEAL gelukt.