aanvraag kosten eta

Een elektronische reistoestemming om naar Canada te reizen, krijgt u niet zomaar. Zo moet uw aanvraag niet alleen goedgekeurd worden door de Canadese overheid, maar bent u bovendien verplicht om kosten te betalen voor de aanvraag van uw eTA. Welke kosten u moet betalen en hoe u de eTA kosten kunt vergoeden bij uw aanvraag, leest u op deze pagina.

De kosten van uw eTA aanvraag

Om een eTA te ontvangen voor uw reis naar Canada, dient u $7 te betalen. U kunt uw eTA direct bij de overheid van Canada aanvragen. Uw moet u uw aanvraag wel volledig in het Engels doen. Wel hebben we een handige Nederlandse handleiding voor u gemaakt. Op deze manier kunt u het eenvoudig zelf invullen ook al bent u niet zo goed in de Engelse taal.

De eTA kosten betalen

Om de kosten voor uw eTA aanvraag te betalen, kunt u gebruik maken van uw creditcard. Heeft u deze nog niet? Dan dient u deze aan te vragen. Het is altijd raadzaam een creditcard aan te vragen voor reizen naar Canada. Een creditcard is daar net zo normaal als onze pinpas, soms worden Nederlandse pinpassen niet geaccepteerd en heeft u een creditcard nodig.

U kunt sinds kort de aanvraag ook volledig in het Nederlands invullen en betalen met iDeal. Selecteer hiernaast uw aankomstdatum en druk op “Ga verder” om de aanvraag te starten.