Niet iedereen heeft een creditcard in zijn of haar bezit. Heeft u geen creditcard en wilt u een eTA aanvragen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want een elektronische reistoestemming om naar Canada te reizen kunt u ook eenvoudig aanvragen zonder een creditcard. Hoe u dit doet en wanneer u wel een creditcard nodig heeft voor de aanvraag van een eTa Canada, leest u op deze pagina.

eTA zonder creditcard aanvragen: zo werkt dat

Veel mensen denken dat internationale reisdocumenten enkel te bekostigen zijn door gebruik te maken van een creditcard. Dit lijkt misschien logisch, maar het aanvragen en betalen van een eTA zonder creditcard is ook zeker mogelijk. Als u geen creditcard heeft en toch een eTA Canada nodig heeft, kunt u de kosten van uw elektronische reistoestemming voor Canada namelijk eenvoudig betalen door gebruik te maken van iDeal

eta ideal canada

 

iDEAL betreft een veilige betaalmethode die u gebruikt om de kosten voor uw eTA via uw eigen bank te betalen, door gebruik te maken van een veilige online betaalomgeving in de stijl van uw bank. Of u nu een bankpas heeft van ING, de Rabobank, de SNS Bank of een andere financiƫle instelling in ons land: uw kunt uw eTA Canada altijd betalen door gebruik te maken van iDEAL in combinatie met een tijdelijke of prepaid creditcard.

eTA zonder creditcard: advies

Vraagt u uw eTA Canada aan bij de overheid van het land? Dan heeft u dus wel een creditcard nodig om uw aanvraag te betalen en is het aanvragen van een eTA zonder creditcard dus niet mogelijk. Zoals boven beschreven zijn er dus omwegen om alsnog met iDEAL te betalen. Echter raden wij aan om toch een echte creditcard aan te vragen. In Canada is creditcard gemeengoed en het huren van een bijvoorbeeld een auto of camper vereist vaak al een creditcard. Een pinpas zoals in Nederland kent men daar niet.